Vysoké Mýto

 
 

Aktuality

Poslední omezení návštěv byla zrušena

Poslední omezení návštěv byla zrušena

Od 5.4.2022 není potřeba používat respirátory.

05.05.22 | Vysoké Mýto

Skončila povinnost používat respirátory v sociálních službách a  ve zdravotnictví.


Více...
 
Poslední omezení návštěv byla zrušena

Vážení návštěvníci,

s radostí vám oznamujeme, že došlo ke zrušení pandemické pohotovosti a tím i posledních mimořádných vládních opatření, která určovala omezení pro umožnění návštěv klientů v našem domově. Od 5.4.2022 je možná návštěva klientů bez dokládání potvrzení o očkování, testech či prodělané nemoci. Není rovněž potřeba vyplňovat žádné formuláře ani používat respirátory

 

I nadále vás však žádáme, abyste v případě zhoršení vašeho zdravotního stavu, zejména při výskytu teploty a respiračních onemocnění, návštěvu raději odložili.

 

 

Děkujeme

Vedení Domu pokojného stáří Naděje


Méně...
 
PODĚKOVÁNÍ SPOLKU POMÁHAT JE V MÓDĚ ZA USPOŘÁDÁNÍ SWEET FESTIVALU PRO NADĚJI

PODĚKOVÁNÍ SPOLKU POMÁHAT JE V MÓDĚ ZA USPOŘÁDÁNÍ SWEET FESTIVALU PRO NADĚJI

22.04.22 | Vysoké Mýto

Obrovské díky patří všem dobrým lidem, kteří se v sobotu podíleli


Více...
 
PODĚKOVÁNÍ SPOLKU POMÁHAT JE V MÓDĚ ZA USPOŘÁDÁNÍ SWEET FESTIVALU PRO NADĚJI

Obrovské díky patří všem dobrým lidem, kteří se v sobotu podíleli, jakkoliv na celé akci. Počasí bylo chladné a všichni máte náš obdiv, že jste s úsměvem prodávali, co sponzoři a mnozí z pořadatelů nachystali a napekli. Celá akce měla krásného ducha, a to pomoc a snahu přispět na dobrou věc.  Velmi hojná až překvapivá účast návštěvníků, kteří si přišli zakoupit něco malého sladkého, drobnost jako je čelenka do vlasů, káva a čaj nebo slané dobroty od Food truck, nebo jen tak přišli okouknout co se děje, nás moc potěšila. Je vidět, že jako občané držíme při sobě a v případě pomoci se umíme semknout, a to je moc dobře. To v nás udržuje naději, že stále ještě máme naději. Mnohdy slova nestačí a člověk má pocit, že říci jen děkuji je tak málo. Děkujeme všem a děkuje moc. Výtěžek z akce bude použit ve prospěch našich klientů a jistě Vám dáme vědět, jak jsme s ním naložili.

Vedení domu pokojného stáří Naděje


Méně...
 
VELIKONOČNÍ PŘÍPRAVY

VELIKONOČNÍ PŘÍPRAVY

14.04.22 | Vysoké Mýto

K velikonočním zvykům patří barvení vajíček, pletení pomlázky a pečení různého pečiva, například


Více...
 
VELIKONOČNÍ PŘÍPRAVY

K velikonočním zvykům patří barvení vajíček, pletení pomlázky a pečení různého pečiva, například velikonočního beránka. Díky naší šikovné aktivizační pracovnici Lucce a spolupráci klientů a klientek se během minulého týdne linula krásná vůně při pečení celým horním patrem domova. S pomocí všech, co se účastní aktivizačního programu upekli společně celkem čtyři piškotové beránky. A odměnou bylo samozřejmě to, že si na nich mohli všichni pochutnat!


Méně...
 
POMÁHAT JE V MÓDĚ

POMÁHAT JE V MÓDĚ

Pozvání a poděkování za skvělý nápad, jak podpořit náš Domov pokojného stáří Naděje

14.04.22 | Vysoké Mýto

Tímto příspěvkem bychom velmi rádi pozvali všechny dobré lidi na krásnou sobotní akci do Jungmanových sadů


Více...
 
POMÁHAT JE V MÓDĚ

Tímto příspěvkem bychom velmi rádi pozvali všechny dobré lidi na krásnou sobotní akci do Jungmanových sadů, kterou pro nás zorganizoval dobročinný spolek (organizace) Pomáhat je v módě. Akce pod názvem Sweet festival se bude konat v sobotu od 9:00 do 16:00 hod. ve Vysokém Mýtě v Jungmanových sadech, a to díky úžasným lidem ze spolku Pomáhat je v módě a také sponzorům, kteří byli ochotni věnovat své produkty na festival a tím získat finanční příspěvek pro Domov pokojného stáří Naděje.  Předem moc děkujeme všem, kteří přijdou, užijí si příjemné dopoledne či odpoledne a podpoří dobrou věc.  Vedení Domu pokojného stáří Naděje


Méně...
 
JARNÍ ARANŽOVÁNÍ KVĚTIN

JARNÍ ARANŽOVÁNÍ KVĚTIN

08.04.22 | Vysoké Mýto

Na milou návštěvu a zpříjemnění odpoledne k nám do zařízení přijely učitelky odborného výcviku 


Více...
 
JARNÍ ARANŽOVÁNÍ KVĚTIN

Na milou návštěvu a zpříjemnění odpoledne k nám do zařízení přijely učitelky odborného výcviku ze Střední zahradnické a technické školy v Litomyšli. Pro naše klienty si připravily ukázky jarních vazeb a dekorací vhodných ku příležitosti Velikonoc. S sebou si přivezly mnoho čerstvých řezaných květin, dřevěných doplňků, větviček z vrby a dalších dřevin. Na stolech se pak pod jejich rukama začaly množit krásné dekorace, zdobené misky, ošatky a vázy. V rámci času stráveného v našem zařízení vytvořily obě dámy mnoho krásných dekorací, které nám pak darovaly na výzdobu. Moc děkujeme za návštěvu a vnesení jarní nálady do našeho zařízení.


Méně...
 
VYSTOUPENÍ FOLKLORNÍHO SOUBORU JARO

VYSTOUPENÍ FOLKLORNÍHO SOUBORU JARO

06.04.22 | Vysoké Mýto

V rámci projektu Ježíškova vnoučata bylo společným přáním klientů našeho zařízení vystoupení folklorního souboru 


Více...
 
VYSTOUPENÍ FOLKLORNÍHO SOUBORU JARO

V rámci projektu Ježíškova vnoučata bylo společným přáním klientů našeho zařízení vystoupení folklorního souboru s názvem Jaro. Tento soubor má v repertoáru lidové písně a tance Podorlicka – Žamberecka. Soubor je tvořen složkou hudební i taneční, má celkem 32 členů, z nichž k nám do zařízení dorazilo celkem 5 z nich (hráč na basu, tři houslisté, jeden z nich byl zároveň zpěvákem, a zpěvačka). Moc oceňujeme, že měli klienti možnost nechat si zazpívat a zahrát písničky dle svého přání. Všichni hudebníci byli velmi vstřícní, přinesli k nám dobrou náladu a zajistili krásný hudební zážitek všem zúčastněným. Tímto ještě jednou velmi děkujeme dárkyni a zároveň člence souboru paní Reslerové a samozřejmě všem hudebníkům za příjemně strávené odpoledne.  


Méně...