Klášterec nad Ohří

 
 

V souladu s našimi hodnotami – nadějí, láskou, vírou – pomáháme lidem, kteří se nemohou postarat sami o sebe. Pomáhejte s námi!

 

AKTUALITY

 
 
Netradiční podpora dětí z Azylového domu firmou BOS v Klášterci nad Ohří

Netradiční podpora dětí z Azylového domu firmou BOS v Klášterci nad Ohří

21.02.14

Firma BOS z Klášterce nad Ohří, která vyrábí automobilové komponenty a je součástí celosvětové rodinné firmy se sídlem v německém Stuttgartu, připravila neobvyklou benefiční akci pro NADĚJI


Více...
 
Netradiční podpora dětí z Azylového domu firmou BOS v Klášterci nad Ohří

20. 11. 2013

 

 Firma BOS z Klášterce nad Ohří, která vyrábí automobilové komponenty a je součástí celosvětové rodinné firmy se sídlem v německém Stuttgartu, připravila neobvyklou benefiční akci pro NADĚJI. Manažeři klášterecké firmy se vydali na cyklistickou cestu do 500 km vzdáleného Stuttgartu, kde se po čtyřech dnech cestování setkali s pracovníky mateřské firmy BOS a udělali zde dobročinnou sbírku. Po návratu došlo k dobročinné sbírce ještě mezi pracovníky v Klášterci nad Ohří a k slavnostnímu setkání představitelů firmy BOS a NADĚJE, kde byl předán dar v celkové hodnotě 11 tisíc korun. Tento dar bude použit na podporu vzdělávání malých dětí v azylovém domě NADĚJE v Klášterci nad Ohří.

 


Méně...
 

Poděkování za spolupráci PEKOSA Chodov, s.r.o.

21.02.14

NADĚJE by tímto velice ráda poděkovala pekárně PEKOSA v Klášterci nad Ohří 


Více...
 

17. 11. 2013


NADĚJE by tímto velice ráda poděkovala pekárně PEKOSA v Klášterci nad Ohří za úžasnou spolupráci v rámci Potravinové banky Ústeckého kraje. Vzájemná spolupráce byla navázána již v lednu 2013 a doufáme, že i v budoucnu bude naše spolupráce pokračovat. Pečivo z pekárny PEKOSA prakticky denně pomáhá zlepšit život těm, kteří to opravdu potřebují. Děkujeme!


Méně...
 

Výlet s dětmi do Kadaně

21.02.14

Uspořádali jsme pro děti výlet do Kadaně na Nábřeží Maxipsa Fíka


Více...
 

11. 10. 2013

 

Uspořádali jsme pro děti výlet do Kadaně na Nábřeží Maxipsa Fíka. Zúčastnilo se šest předškolních dětí. Počasí se nám tentokrát nevydařilo, ale nikdo neonemocněl a děti rodičům nadšeně vyprávěly zážitky z výletu.

 

 

 

 


Méně...
 

NADĚJE SE VRACÍ KE SVÉMU PŮVODNÍMU NÁZVU

21.02.14

NADĚJE SE VRACÍ KE SVÉMU PŮVODNÍMU NÁZVU


Více...
 

27. 7. 2013


NADĚJE se po několika letech vynucené změny vrací k původnímu názvu, který je pro ni příznačný. Změna byla před několika lety vynucena dočasným zněním zákona o sdružování, které vyžadovalo připojení písmen o.s. Nyní je tedy tento přílepek názvu odstraněn a naše organizace, která poskytuje služby potřebným lidem již od roku 1990, bude používat název NADĚJE.


Méně...