Vizovice

 
 

Poskytujeme služby nízkoprahového klubu dětem a mládeži z Vizovic a okolí. 

 

Najdete nás také na Facebooku a Instagramu, kde můžete sledovat aktuální dění.

 
 
Dílny vaření

Dílny vaření

Po více než roce jsme se mohli vrhnout do jedné z nejoblíbenějších aktivit.

13.07.21
Situace nám konečně dovolila znovu "rozjet"
Více...
 
Dílny vaření

Situace nám konečně dovolila znovu "rozjet" tolik oblíbené vaření. Již několik dní až týdnů ti nejnadšenější z klientů spřádali plány, co budou jako první vařit. Asie byla první volba, horší bylo vybrat, na co mají všichni největší chuť... vyhrály to jarní závitky a nikdo nelitoval :).


Méně...
 
VŠECHNO SKORO PŘI STARÉM

VŠECHNO SKORO PŘI STARÉM

NZDM se vrací do běžného režimu s dílnami, fotbalem a dalšími akcemi.

24.06.21

Po delší době výrazných omezení způsobených pandemií, se provoz klubu pomalu vrací do normálu. 


Více...
 
VŠECHNO SKORO PŘI STARÉM

Stále u nás nosíme respirátory a dezinfikujeme si ruce i povrchy, ale zároveň již můžeme hrát stolní hry, vařit dobroty v dílnách vaření, vyrábět v kreativních dílnách a co potěší hlavně kluky - obnovujeme fotbaly, ping pong a další akční hry.


Méně...
 
Chutný dar pro NZDM

Chutný dar pro NZDM

03.02.21

Minulý týden jsme do klubu dostali tyto dobroty, které jsou připraveny pro každého, kdo bude v klubu trávit čas.

 
Chutný dar pro NZDM
 
Stále jsme tu pro vás

Stále jsme tu pro vás

S omezeními, ale fungujeme

26.01.21

Nabízíme pomoc všem, kdo by nás potřebovali - školní přípravu, techniku k distanční výuce, trávení volného času, pokec,.... 


Více...
 
Stále jsme tu pro vás

Najdete u nás i hlubší pomoc se zvládáním současné nelehké situace prostřednictvím rozhovorů a konzultací ( pokud byste se báli, nebo nemohli dorazit osobně, můžete nás kontaktovat i telefonicky, nebo na FB), nebo i kontaktů na další odborníky. Pro klienty máme otevřeno ve standardní otevírací době. Rodičům jsme potom k dispozici po domluvě kdykoli mimo tuto dobu.


Méně...
 
Podlahy a topení

Podlahy a topení

06.09.19
Díky vstřícným zástupcům měta Vizovice jsme i letos mohli významně vylepšit interiér klubu. Během prázdnin jsme dostali nové topení. To
Více...
 
Podlahy a topení

Díky vstřícným zástupcům měta Vizovice jsme i letos mohli významně vylepšit interiér klubu. Během prázdnin jsme dostali nové topení. To nejen mnohem lépe vypadá, ale je spolehlivější a úspornější. Jako první ale jistě padne každému do oka nové lino, které interiér opravdu zmněnilo k lepšímu.


Méně...
 
Nový kulečník

Nový kulečník

06.09.19
Náš starý kulečníkový stůl byl již hodně opotřebovaný. Vlnilo se mu plátno, odpoadávaly "kapsy". Jsme proto moc vděční, že jsme si
Více...
 
Nový kulečník

Náš starý kulečníkový stůl byl již hodně opotřebovaný. Vlnilo se mu plátno, odpoadávaly "kapsy". Jsme proto moc vděční, že jsme si díky nadaci SOVA mohli pořídit kulečník nový. Všem udělal velikou radost a momentálně je v klubu nejvyhledávanější aktivitou.


Méně...