Vizovice

 
 

Poskytujeme služby nízkoprahového klubu dětem a mládeži z Vizovic a okolí. 

 

Najdete nás také na Facebooku a Instagramu, kde můžete sledovat aktuální dění.

 
 
Ukliďme Česko

Ukliďme Česko

30.09.21

Jako každý rok jsme se zúčastnili super akce - Ukliďme Česko. Vyrazili jsme s pytli na odpadky do blízkého okolí Vizovic, abysme přispěli svou troškou k hezčímu a čitějšímu prostředí pro všechny. 


Více...
 
Ukliďme Česko

I když nám počasí přálo, nebyla účast moc velká. Proto o to víc děkujeme všem, kteří se rozhodli přiložit ruku k dílu :)


Méně...
 
Dílny vaření

Dílny vaření

Po více než roce jsme se mohli vrhnout do jedné z nejoblíbenějších aktivit.

13.07.21
Situace nám konečně dovolila znovu "rozjet"
Více...
 
Dílny vaření

Situace nám konečně dovolila znovu "rozjet" tolik oblíbené vaření. Již několik dní až týdnů ti nejnadšenější z klientů spřádali plány, co budou jako první vařit. Asie byla první volba, horší bylo vybrat, na co mají všichni největší chuť... vyhrály to jarní závitky a nikdo nelitoval :).


Méně...
 
VŠECHNO SKORO PŘI STARÉM

VŠECHNO SKORO PŘI STARÉM

NZDM se vrací do běžného režimu s dílnami, fotbalem a dalšími akcemi.

24.06.21

Po delší době výrazných omezení způsobených pandemií, se provoz klubu pomalu vrací do normálu. 


Více...
 
VŠECHNO SKORO PŘI STARÉM

Stále u nás nosíme respirátory a dezinfikujeme si ruce i povrchy, ale zároveň již můžeme hrát stolní hry, vařit dobroty v dílnách vaření, vyrábět v kreativních dílnách a co potěší hlavně kluky - obnovujeme fotbaly, ping pong a další akční hry.


Méně...
 
Chutný dar pro NZDM

Chutný dar pro NZDM

03.02.21

Minulý týden jsme do klubu dostali tyto dobroty, které jsou připraveny pro každého, kdo bude v klubu trávit čas.

 
Chutný dar pro NZDM
 
Stále jsme tu pro vás

Stále jsme tu pro vás

S omezeními, ale fungujeme

26.01.21

Nabízíme pomoc všem, kdo by nás potřebovali - školní přípravu, techniku k distanční výuce, trávení volného času, pokec,.... 


Více...
 
Stále jsme tu pro vás

Najdete u nás i hlubší pomoc se zvládáním současné nelehké situace prostřednictvím rozhovorů a konzultací ( pokud byste se báli, nebo nemohli dorazit osobně, můžete nás kontaktovat i telefonicky, nebo na FB), nebo i kontaktů na další odborníky. Pro klienty máme otevřeno ve standardní otevírací době. Rodičům jsme potom k dispozici po domluvě kdykoli mimo tuto dobu.


Méně...
 
Podlahy a topení

Podlahy a topení

06.09.19
Díky vstřícným zástupcům měta Vizovice jsme i letos mohli významně vylepšit interiér klubu. Během prázdnin jsme dostali nové topení. To
Více...
 
Podlahy a topení

Díky vstřícným zástupcům měta Vizovice jsme i letos mohli významně vylepšit interiér klubu. Během prázdnin jsme dostali nové topení. To nejen mnohem lépe vypadá, ale je spolehlivější a úspornější. Jako první ale jistě padne každému do oka nové lino, které interiér opravdu zmněnilo k lepšímu.


Méně...