Zlín

Seznam poboček
 
 

Tichá aukce laskavosti

Ještě ji neznáte?

 
Tichá aukce laskavosti

Tichá aukce laskavosti je benefiční akce zlínské NADĚJE, kterou se zapojujeme do největšího svátku dárcovství Giving Tuesday Česko.


V loňském roce se v Městském divadle Zlín uskutečnil 1. ročník. 

Věříme, že i letos si najde své příznivce. 

 

Od 1. září nám můžete darovat zajímavé zážitky, služby, výrobky nebo svůj čas.
Např. Upeču ti bábovku, až ti přijede maminka. Vyfotím vaši rodinku na vánoční PF. Umyji ti okna. Uvařila jsem pro tebe domácí marmeládu z lásky sbíraných malin, bez "éček". Naučím tě používat dotykový mobil. Doučím tvé dítě matiku pro první stupeň základní školy. Zazpívám ti na rodinné oslavě. Upletla jsem ti ponožky na zimní dny. Ušiji ti zvířátko pro tvé dítě.

 

Budeme je do 22. listopadu 2019 přijímat a zveřejňovat postupně na stránce události FB Tichá aukce laskavosti. Pro ty, kdo nemá FB v tomto souboru.


V úterý 3. 12. v 17 hodin jste srdečně zváni do Městského divadla Zlín. 

Zde budete mít příležitost věnované věci, které se vám líbí, vydražit. Můžete je věnovat někomu blízkému, třeba pod vánoční stromeček.

 

Průběh Tiché aukce laskavosti


Každá nabízená "věc" má svůj arch papíru, na který budete moci připisovat vámi nabízenou sumu. Minimální příhoz je ve výši 100 Kč. Mezitím si můžete dát něco dobrého, protože občerstvení je zajištěno.


V 18:30 proběhne vyhlášení vítězů aukce. Dražitel obdrží certifikát vydražené věci. Peníze nezískává dárce, ale NADĚJE Zlín, která výtěžek využije pro pomoc lidem s mentálním postižením.

 

Fotogalerie z minulého ročníku.


Těšíte se? My ano! Zapojte se! Pozvěte své přátele.


Tichá aukce laskavosti je příležitost "rvát" se o to co chci... se srdcem na dlani.


Méně...