Litomyšl

 
 

 
 
Červnový program

Červnový program

I před prázdninami je na co se těšit!

01.06.15

Vloudila se nám do plakátku chybička. Úterní programy jsou vždy do 17 hodin:-) Omlouváme se


Více...
 
Červnový program

Rádi bychom Vás pozvali na curlingový turnaj. Zajímavostí je, že vznik této hry je datován už v 16. století. Curling se začal hrát v oblastech dnešního Skotska na zamrzlých jezerech. V našich podmínkách nemůžeme nabídnout ledové plochy. Soutěže se budou odehrávat v menším provedení na stole s upravenou dráhou. Ale závažíčka, jaké budete mít v rukách jsou skvostně provedená a o zábavu nebude nouze Mrkající


Méně...
 

Květnový program

27.04.15

Bude-li pěkné počasí, část klubů budeme trávit venku, na hřišti za domem Naděje.


Více...
 

Na plakátku je vypsaná jen malá část činností, které v Naději bývají k dispozici. Velká část programu bývá definována a realizována těmi, kdo právě chtějí být s námi:-) Velký výběr deskových her, sportovních a kreativních  pomůcek umožňuje pestré trávení volného času..


Méně...
 
Dubnový program

Dubnový program

Hledáme pěkné věci v nás samých

26.03.15

Upozornění v pátek 3.4. je zavřeno, do plakátku se vloudila chybička. 


Více...
 
Dubnový program

Víte, že každý může obohatit člověka vedle sebe? Víte, že obohacujeme druhé aniž bychom použili peněz? Proč jsme důležití, na to se zaměříme a budeme si o tom  povídat ....


Méně...
 
Hledá se dr. Sheldon Cooper

Hledá se dr. Sheldon Cooper

Dubnový program inspirovaný oblíbeným seriálem

24.03.15

Budeme pátrat po výjimečnosti v nás samých v dobrém slova smyslu.


Více...
 
Hledá se dr. Sheldon Cooper

 

Měsíc duben v Naději bude mít charakter hledání výjimečnosti v nás samých v dobrém slova smyslu.  Ke zvolení tématu přispěl současný   oblíbený seriál „Teorie velkého třesku“, při němž jsme často svědky výjimečnosti Sheldnovy povahy, která je natolik komicky vyhraněná, že se mnohdy ze srdce zasmějeme.

Většina aktivit  a  rozhovorů  bude směřovat na poznávání sebe sama. Bude do jisté míry nastavením zrcadla.  U někoho možná naše aktivity zapůsobí  jako doplnění palivové nádrže u někoho možná dojde k seřízení brzd. Výsledkem wokshopů, sportovních, poznávacích aktivit bude Sheldnův doktorát. Kolik doktorátů budou mít účastníci na konci měsíce  v rukou, to bude záležet na odvaze, snaze a důvtipu.

obrázek ze zdroje : http://www.chasingthefrog.com/bigbangtheory-t-shirts.php,


Méně...
 
Březnový program

Březnový program

Stěžejní aktivity

02.03.15

O dobrodružství a zajímavé akce nebude nouze:-) Přijďte se podívat, budeme se těšit.


Více...
 
Březnový program

Kromě zmíněných aktivit na plakátku počítejte s tím, že stále je možné využít pro zájemce ve čtvrtek od 15 do 16 hod taneční klub. Vymyslely  a realizují jej dvě nadané dívenky z klubu. V pátek od 14 do 16, 15 hod souběžně s klubem probíhá pravidelně kytarový klub.


Méně...