Litomyšl

 
 

 
 
VE VÝHLEDU JE DĚTSKÝ DEN !

VE VÝHLEDU JE DĚTSKÝ DEN !

Možnost hezkého odpoledne pro celou rodinu

17.05.16

Hudební vystoupení, zábavná stanoviště, hasiči a plno pěny:-)


Více...
 
VE VÝHLEDU JE DĚTSKÝ DEN !

Rádi bychom spolu s Vámi přinesli radost Vašim dětem, proto jsme připravili společně s dalšími organizacemi zábavné odpoledne. V areálu  Za sokolovnou s námi mohou děti na chvilku do pohádky. Na různých stanovištích se vžijí do role Dlouhého širokého a Bystrozrakého. Se Sněhurkou a trpaslíky budou pátrat po Šmudlovi, který se někde zapomněl. Další stanoviště již neprozradím, přijďte se podívat. Budeme se na Vás těšit.


Méně...
 
Květnové aktivity!

Květnové aktivity!

Upečme si společně dort i přátelství :-)

02.05.16
V květnu máme opět připravenou širokou paletu aktivit. Budeme tvořit, vařit, opékat, sportovat a připravovat se na Mezinárodní den
Více...
 
Květnové aktivity!

V květnu máme opět připravenou širokou paletu aktivit. Budeme tvořit, vařit, opékat, sportovat a připravovat se na Mezinárodní den dětí. 

Z toho nejzajímavějšího nás čeká: vyrábění náušnic, sportovních pytlů, malování na sklo. Upečeme si dort, posedíme na hranolkové party, šipky nás dovedou až k táboráku s buřtíky, zasoutěžíme si o nejlepší jednohubky a mnoho dalšího. 

Těšíme se na Vás :-) 


Méně...
 
Slavíme druhé místo!

Slavíme druhé místo!

Dívky z klubu NADĚJE Litomyšl obsadily druhé místo na Festivalu Pod duhovými křídly.

26.04.16

Taneční klub vystoupí na slavnostním galavečeru vyhlášení cen Duhové křídlo 2016. Účast si zajistil díky druhému místu na Festivalu Pod duhovými křídly, který se konal 25. 4. 2016 v ABC klubu Pardubice. 

 


Více...
 
Slavíme druhé místo!

Druhý ročník Festivalu Pod duhovými křídly pořádaný Pardubickým krajem a Národní radou osob se zdravotním postižením Pardubického kraje přinesl radost tanečnímu souboru našeho klubu.  Festivalu se účastnilo čtrnáct zástupců sociálních služeb Pardubického kraje včetně významných hostů.  Úvodního slova se ujali Mgr. Miluše Horská, místopředsedkyně Senátu PČR a Ing. Pavel Šotola, radní Pardubického kraje. Mezi dalšími významnými hosty byly Ing. Helena Záhálková MBA, vedoucí Odboru sociálních věcí Krajského úřadu Pardubického kraje a Mgr. Radka Svatošová, vedoucí poradny NRZP ČR pro Pardubický kraj. 

  

Naše dívky porotě a plnému sálu diváků předvedly dvě hudební vystoupení pod názvem Tancuj a neodcházej. Díky krásnému druhému místu se tak nominovaly na slavnostní vyhlášení cen za činnost ve prospěch osob se zdravotním postižením Duhové křídlo 2016.

Dívkám za reprezentaci děkujeme a k úspěchu srdečně blahopřejeme.  


Méně...
 
Dubnové aktivity!

Dubnové aktivity!

Rytířská klání a erby.

30.03.16
Staňme se rytíři. Nejen v dubnu se inspirujme sedmerem rytířských ctností: moudrostí, statečností, uměřeností, spravedlností, vírou,
Více...
 
Dubnové aktivity!

Staňme se rytíři. Nejen v dubnu se inspirujme sedmerem rytířských ctností: moudrostí, statečností, uměřeností, spravedlností, vírou, láskou a nadějí. Co slovo to poznání pravé ctnosti. 

Přijďte si v duchu středověku a rytířské doby vyrobit vlastí erb, štít, dobýt pevnost, zkusit střelbu na cíl, zahrát si hry s prapory a hry na zručnost. Budeme hledat poklad, luštit rébusy, zatancujeme si a taktéž ochutnáme královskou tabuli. 


Méně...
 
Březen v NADĚJI

Březen v NADĚJI

Blíží se nám jaro.

03.03.16

 I v březnu nás čekají zajímavé aktivity, hry a soutěže. Můžete se těšit na jarní a velikonoční dekorace, dobroty domácí i světové kuchyně, stínohry, tancování.... Celý měsíc nás budou doprovázet hrdinové a známé osobnosti.   

Přijďte mezi nás, těšíme se.

 
Březen v NADĚJI
 
Únorový program aktivit

Únorový program aktivit

Jarní prázdniny s námi !

03.02.16

V únoru si zatancujeme, ochutnáme francouzskou kuchyni, zahrajeme spoustu her, vyrobíme sněžítka, svíčky a šperky pro každou příležitost, dozvíme se něco o zvířátkách v lese.


Více...
 
Únorový program aktivit

V únoru si zatancujeme, ochutnáme francouzskou kuchyni, zahrajeme spoustu her, vyrobíme sněžítka, svíčky a šperky pro každou příležitost, dozvíme se něco o zvířátkách v lese,...  

I o jarních prázdninách jsme tu pro vás. Otevírací doba klubu bude ve dnech 23., 24., a 26. od 8 do 13 hodin. Ve čtvrtek 25. se můžete těšit na odpolední program od 14 hodin, zahrajeme si bowling a přespíme v klubu.

Těšíme se na vás. Usmívající se


Méně...