Litomyšl

 
 

 
 
Kruhový trénink

Kruhový trénink

12.10.22

Ve čtvrtek si přijďte pořádně zacvičit. Budeme začínat v 15:30 hodin. S sebou si vemte pohodlné oblečení a pevné boty. 

 
Kruhový trénink
 
Štrůdl

Štrůdl

10.10.22

Ve středu přijďte do klubu na jablečný štrůdl. Společně se ho naučíme upéct. Začínáme v 15:30 hodin.

 
Štrůdl
 
FOTBAL

FOTBAL

05.10.22

Ve čtvrtek 6. 10. budeme cvičit fotbalové dovednosti. Začínáme v 15:30 hodin. 

 
FOTBAL
 
Tvoření v SVČ

Tvoření v SVČ

04.10.22

Ve středu 5. 10. půjdeme tvořit do střediska volného času. Společný odchod od NADĚJE je v 15:15 h. Můžete také počkat přímo u střediska, nejpozději však v 15:35 h. 

 
Tvoření v SVČ
 
ŘÍJEN

ŘÍJEN

03.10.22

Přichází podzim a my se těšíme co nás čeká v říjnu za podzimní aktivity. Na začátku měsíce půjdeme tvořit do SVČ, budeme mít fotbalový a kruhový trénink. Uvaříme si štrůdl a párky v těstičků. Na konci října nás čekají podzimní prázdniny a hledání pokladu lesního skřítka. 

 
ŘÍJEN
 
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ

27.09.22

Ve čtvrtek 22. 9. 2022 se u nás uskutečnil den otevřených dveří. Náš první návštěvník klubu byl p. starosta Daniel Brýdl. Seznámili jsme ho s provozem klubu, ukázali prostory a vysvětlili s jakými dětmi pracujeme. Příjemně jsme si povídali o tom, jak naše práce konkrétně vypadá a jaké máme možnosti, pro děti a mládež, které k nám docházejí. Tímto bychom chtěli poděkovat, že si na nás p. starosta našel v předvolebním shonu čas a se zájmem navštívil NADĚJI.

Dále už nás v odpoledním čase mohly navštívit nejen děti, které náš klub znají, ale také veřejnost. Zábavnou formou byly pro děti připravené aktivity na zvýšení finanční gramotnosti a také jak můžeme v dnešní době ušetřit. Užili jsme si s dětmi moc příjemné odpoledne, snad je trochu i vzdělali a máme velkou radost, jak se celé odpoledne povedlo.

 
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ