Brno

 
 

Realizované projekty

 
Automatická pračka

Automatická pračka

14.01.20

Díky výtěžku z již druhého ročníku dobročinné akce s názvem "Božský kopeček pro Naději" jsme mohli pro naši pobočku pořídit novou potřebnou automatickou pračku.


Více...
 
Automatická pračka

Díky výtěžku z již druhého ročníku dobročinné akce s názvem "Božský kopeček pro Naději" jsme mohli pro naši pobočku pořídit novou potřebnou automatickou pračku (obrázek je pouze ilustrativní). Božskému kopečku i všem, kteří přišli na zmrzlinu, děkujeme!


Méně...
 
Sprchová židle

Sprchová židle

17.04.19

Café Placzek na Minoritské ulici proběhl v předvánočním období dobročinný prodej punčů.


Více...
 
Sprchová židle

Café Placzek na Minoritské ulici proběhl v předvánočním období dobročinný prodej punčů. Z výtěžku byla pořízena nová nastavitelná židle do sprchy pro usnadnění provádění hygienické péče v bohunickém Domě Naděje. A nejen to! Mohli jsme také zakoupit do každého našeho domova velký vánoční stromeček, který mohli klienti sami ozdobit a společně u něj prožít vánoční chvíle. Děkujeme Café Placzek za uspořádání krásné akce a také všem, kteří nás prostřednictvím zakoupení punče podpořili.


Méně...
 
Zvuky kolem nás – listy pro prezentaci

Zvuky kolem nás – listy pro prezentaci

17.04.19

Smysluplná rozpoznávací hra je dalším darem, který jsme mohli pořídit díky štědrému dárci.


Více...
 
Zvuky kolem nás – listy pro prezentaci

Smysluplná rozpoznávací hra je dalším darem, který jsme mohli pořídit díky štědrému dárci. Tato zábavná hra poskytuje možnost k aktivnímu zapojení seniorů. Klienti Domu Naděje Brno - Bohunice poslouchají z nahrávky zvuky z různých tematických okruhů a poté mají za úkol přiřadit k nim související fotografie. Za možnost pořídit tuto krásnou pomůcku děkujeme dárci panu Tomáši Rozsypalovi.


Méně...
 
Dávkovače mýdla a stolové sestavy

Dávkovače mýdla a stolové sestavy

15.01.19

Díky podpoře společnosti Zebra Technologies CZ s.r.o. můžeme v našem domově na Vinohradech používat zcela nové nástěnné dávkovače mýdla.


Více...
 
Dávkovače mýdla a stolové sestavy

Díky podpoře společnosti Zebra Technologies CZ s.r.o. můžeme v našem domově na Vinohradech používat zcela nové nástěnné dávkovače mýdla. Hygienický dávkovač mýdla je dnes již běžnou součástí péče o osobní hygienu a čistotu v zařízeních našeho typu.

 

Společnost Zebra Technologies CZ s.r.o. finančně přispěla i na pořízení nových stolových sestav pro potřeby Domu Naděje Brno - Bohunice.

 

Za opakovanou podporu firmě Zebra Technologies CZ s.r.o. děkujeme!


Méně...
 
Polohovatelné křeslo Gavota

Polohovatelné křeslo Gavota

22.11.18

Naše přání se vyplnilo díky velkorysému daru rodinné příslušnice naší klientky.


Více...
 
Polohovatelné křeslo Gavota

Polohovatelné křeslo Gavota je určeno pro osoby se sníženou pohyblivostí. Vyrábí jej česká firma, která křeslo Gavota vyvinula speciálně pro použití v pobytových zařízeních pro seniory. Je řešeno jako variabilní systém se širokou nabídkou nejrůznějších příslušenství, díky kterým je možné křeslo sestavit přesně podle individuálních potřeb konkrétního klienta. Křeslo Gavota se v našem domově se zvláštním režimem na Vinohradech výborně osvědčilo, proto jsme si přáli pořídit ještě jedno. Naše přání se vyplnilo díky velkorysému daru rodinné příslušnice naší klientky.

 

Ze srdce děkujeme.


Méně...
 
Zahradní nábytek

Zahradní nábytek

21.11.18

Brněnské Soul Bistro, které najdete na Jezuitské ulici, nám darovalo prostředky ke koupi zahradního nábytku pro jednu z našich teras.


Více...
 
Zahradní nábytek

Jsme rádi, že našim klientům můžeme nabídnout odpočinek v našich rozlehlých zahradách, které přiléhají ke každému z našich brněnských domovů. Zahrady jsou také dějištěm našich každoročních Zahradních slavností, oslav a programů i místem pro potěchu oka a zklidnění ducha.

 

Brněnské Soul Bistro, které najdete na Jezuitské ulici, nám darovalo prostředky ke koupi zahradního nábytku pro jednu z našich teras v Domě Naděje Brno - Vinohrady. Klienti domova se zvláštním režimem a klienti denního stacionáře se už nyní mohou těšit na jarní a letní měsíce, kdy si díky Soul Bistru budou moci užít nový nábytek a v zahradě strávit příjemné a pohodlné chvíle.

 

Soul Bistru moc děkujeme!


Méně...