Zlín

 
 
 
 
 
 
Čtvrtletník zlínské NADĚJE

Čtvrtletník zlínské NADĚJE

červen 2015

20.07.15

Uvnitř čísla najdete:


Více...
 
Čtvrtletník zlínské NADĚJE

Uvnitř čísla najdete:

  • rozhovor s Klárou Křížovou
  • certifikace Vážka - co to je?
  • výstava cestovatelských fotografií
  • konec 2. světové války ve vzpomínkách pana Šimka
  • exhibiční zápas ve fotbale pomůže Zdeňkovi
  • zlínská NADĚJE u zrodu Potravinové banky ve Zlínském kraji

 

Čtvrtletník zlínské NADĚJE ve formátu PDF.


Méně...
 
Nechte se strhnout zpěvem gospelů na benefičním koncertě ve Zlíně

Nechte se strhnout zpěvem gospelů na benefičním koncertě ve Zlíně

10. 7. 2015 od 18.00 v Kongresovém centru Zlín

09.07.15

Nezisková organizace NADĚJE pořádá benefiční koncert „Duše zpívej pro NADĚJI“, který se uskuteční v Kongresovém centru Zlín v pátek 10. 7. od 18 hodin. 


Více...
 
Nechte se strhnout zpěvem gospelů na benefičním koncertě ve Zlíně

Nezisková organizace NADĚJE pořádá benefiční koncert „Duše zpívej pro NADĚJI“, který se uskuteční v Kongresovém centru Zlín v pátek 10. 7. od 18 hodin. Stane se vyvrcholením Letní gospelové školy, která probíhá ve Zlíně celý tento týden pod taktovkou dvou charizmatických hudebníků z Francie.

Roland Cham a Thierry Fred Francois vedou Letní školu již popáté. Letos učí čtyřicet účastníků zpěvu gospelů a spirituálů v Zlínském klubu 204. „Zpívání gospelů je plné energie a rytmu, zároveň dodává povzbuzení a naději. Věřím, že tak bude působit i na návštěvníky koncertu“, říká ředitelka zlínské NADĚJE a účastnice školy Kateřina Pivoňková.

Výtěžek benefičního koncertu bude věnován na podporu péče o seniory v Domě pokojného stáří Zlín, konkrétně na zakoupení hydraulického zvedáku pro nepohyblivé klienty.

 

Pozvánka na koncert Duše zpívej pro NADĚJI

 

Akci podpořilo statutární město Zlín

 

 

LOGO ZLÍN


Méně...
 
Zdeněk Dvořák

Zdeněk Dvořák

fotbalista v akci

08.06.15

V sobotu 6. 6. 2015 se na stadionu Na Střelnici v Holešově uskutečnil rozlučkový zápas se Zdeňkem Grygerou, bývalým hráčem České fotbalové reprezentace.


Více...
 
Zdeněk Dvořák

V sobotu 6. 6. 2015 se na stadionu Na Střelnici v Holešově uskutečnil rozlučkový zápas se Zdeňkem Grygerou, bývalým hráčem České fotbalové reprezentace. Zápas to byl vskutku výjimečný. Na holešovském trávníku byly k vidění výkony Novosada, Jankulovského, Ujfalušiho, Heinze a dalších. Zápas se pokusil svým výkonem ovlivnit i Zdeněk Dvořák, klient chráněného bydlení NADĚJE Zlín. 
V národním dresu s číslem 2 dal Zdeněk krásný gól a jeho výkonu tleskal celý stadion. Po zápase proběhlo velké focení a autogramiáda. Zdeňkův dres je plný podpisů hráčů zvučných jmen, kterým Zdeněk ukázal, že taky "umí". 
Zdeněk Dvořák, jako jeden z 67členné české výpravy odlétá do Los Angeles, aby reprezentoval ČR na Světových letních hrách speciálních olympiád. Ty se uskuteční ve dnech 25. 7. – 2. 8. 2015. Handicapované sportovce z celé ČR na světové hry vysílá České hnutí speciálních olympiád. Zdeňkovi fandí a na jeho velké sportovní cestě podpoří také Zdeněk Grygera a my mu za to děkujeme!

 

Fotografie zde: http://www.nadeje.cz/zlin/galerie?album=375



Méně...
 
Zdeněk Zdeňkovi splní sen

Zdeněk Zdeňkovi splní sen

04.06.15

Zdeněk Dvořák je klient chráněného bydlení NADĚJE Zlín. Žije sportem, fotbalem zvlášť. Letos v létě ho čeká opravdová sportovní událost.


Více...
 
Zdeněk Zdeňkovi splní sen

Zdeněk Dvořák je klient chráněného bydlení NADĚJE Zlín. Žije sportem, fotbalem zvlášť. Letos v létě ho čeká opravdová sportovní událost. Jako jeden z 67členné české výpravy odlétá do Los Angeles, aby reprezentoval ČR na Světových letních hrách speciálních olympiád. Ty se uskuteční ve dnech 25. 7. – 2. 8. 2015. Handicapované sportovce z celé ČR na světové hry vysílá České hnutí speciálních olympiád. Náklady spojené s pobytem na olympijských hrách hradí pořadatel, zúčastněné výpravy jsou zodpovědné za náklady na vybavení a na dopravu. V cestě za sportovním snem se Zdeňka Dvořáka rozhodl podpořit Zdeněk Grygera, bývalý člen národního týmu a současný fotbalový manažer FC Fastav Zlín. 

V sobotu 6. 6. 2015 se na stadionu Na Střelnici uskuteční rozlučkový zápas se Zdeňkem Grygerou, bývalým hráčem České fotbalové reprezentace. Zápas to bude vskutku výjimečný. Na holešovském trávníku budou k vidění výkony Baroše, Jankulovského, Ujfalušiho, Heinze a dalších. Zápas se pokusí svým výkonem ovlivnit i Zdeněk Dvořák. Toho pozval Zdeněk Grygera, který si s ním nejen zahraje, ale také ho aktivně podpoří v cestě za sportovním snem.

Pokud oběma Zdeňkům fandíte, přijďte za nimi na oslavy 110. výročí holešovské kopané, v rámci kterých se zápas uskuteční.

 

Více informací: http://sfkelkoholesov.sklub.cz/


Méně...
 
Potravinová banka ve Zlínském kraji? Můžete pomoci!

Potravinová banka ve Zlínském kraji? Můžete pomoci!

04.06.15

Zlínská NADĚJE je jednou ze zakládajících organizací Potravinové banky ve Zlínském kraji, z. s.


Více...
 
Potravinová banka ve Zlínském kraji? Můžete pomoci!

Zlínská NADĚJE je jednou ze zakládajících organizací Potravinové banky ve Zlínském kraji, z. s. Spolu s Azylovým domem pro ženy a matky s dětmi o.p.s. ve Vsetíně a Elim Vsetín jsme se pustili do tohoto potřebného projektu. Potravinové banky v celé Evropě pomáhají s odstraňování chudoby a hladu a předcházejí plýtvání s potravinami. Konečně bude potravinová banka i ve Zlínském kraji. Více informací se dozvíte zde: http://www.potravinovabanka.cz/pb-ve-zlinskem-kraji-z-s/. Pokud chcete přispět a pomoci do začátku, přijďte na open air koncert Filharmonie Bohuslava Martinů ve Zlíně 8. 6. v 19.30 – pozvánka zde.

Při koncertě proběhne veřejná sbírka na vybavení potravinového skladu.

 

 


Méně...
 
Letní gospelové zpívání

Letní gospelové zpívání

gospely & spirituály

01.06.15

Zveme Vás na Letní gospelové zpívání - od 3. do 10. 7. 2015  - denně od 17 do 21 hod. ve Zlínském klubu 204.

 


Více...
 
Letní gospelové zpívání

Zveme Vás na Letní gospelové zpívání - od 3. do 10. 7. 2015  - denně od 17 do 21 hod. ve Zlínském klubu 204 (stará knihovna). 

Letní škola je určená pro všechny bez rozdílu věku, vyznání a pěveckých zkušeností. 

Prázdninová škola vyvrcholí pátečním benefičním koncertem DUŠE ZPÍVEJ PRO NADĚJI 10. 7. 2015 od 18 hod. v Kongresovém centru Zlín, jehož výtěžek bude určen pro sociální služby NADĚJE Zlín. 


Pozvánka na Letní gospelové zpívání

 

Více informací na www.dusezpivej.cz

Kontakt: tel. 724 392 837, dusezpivej@email.cz

 

 

 

 

Akci podporuje Statutární město Zlín

 


Méně...