Zlín

 
 
 
 
 
 
GE grant pomáhá zlínské NADĚJI

GE grant pomáhá zlínské NADĚJI

V rámci Programu podpory potřebným

26.04.16

Díky finanční podpoře GE Money Bank zlínská NADĚJE zakoupila zažehlovací lis, který bude sloužit k označení prádla pro klienty Domu pokojného stáří a pracovních oděvů pro zaměstnance.


Více...
 
GE grant pomáhá zlínské NADĚJI

Díky finanční podpoře GE Money Bank zlínská NADĚJE zakoupila  zažehlovací lis, který bude sloužit k označení prádla pro klienty Domu pokojného stáří a pracovních oděvů pro zaměstnance. Pro klienty bude označení prádla diskrétní, což je samozřejmě velmi důležité pro zachování jejich soukromí a důstojnosti. Stávající vizitky pracovníků nahradí vizitky nažehlovací, umístěné ve vhodné velikosti a na viditelném místě. Výrazně se tím zjednoduší celý systém značení prádla, což zkvalitní a zpříjemní život všem klientům domova i jejich rodinám. Díky možnosti bezpečného označení pracovníků domova vizitkami mají klienti možnost připomínat si jména pracovníků, oslovovat je a vědět, kdo konkrétně o ně pečuje. Vizitky jsou bezpečné, jasné, čitelné a nehrozí poranění klientů při manipulaci, jako je tomu u běžných plastových vizitek. Děkujeme GE Money Bank.

 

NEW logo GE Money Bank ostry - Konference BIOMASA, BIOPLYN & ENERGETIKA 2014


Méně...
 
Čtvrtletník NADĚJE Zlín

Čtvrtletník NADĚJE Zlín

březen 2016

05.04.16

Uvnitř čísla najdete: zprávy z Vizovic, poděkování paní Ivaně Zemanové, získání certifikátu Vážka , poděkování za péči v denním stacionáři....


Více...
 
Čtvrtletník NADĚJE Zlín

Uvnitř čísla najdete: zprávy z Vizovic, poděkování paní Ivaně Zemanové, získání certifikátu Vážka , poděkování za péči v denním stacionáři, Valentýn v NADĚJI, prodejní a sportovní akce v prvním čtvrtletí, rozhovory z chráněného bydlení, zprávy z fundraisingu, fotografie z akcí ...

 

 

Čtvrtletník NADĚJE Zlín ve formátu PDF.


Méně...
 
Velikonoční jarmark v Tkalcovně NADĚJE

Velikonoční jarmark v Tkalcovně NADĚJE

Jaký byl letošní jarmark?

22.03.16

Oživit tradice, pobavit a potěšit? Taková byla naše hlavní myšlenka...


Více...
 
Velikonoční jarmark v Tkalcovně NADĚJE

Velikonoční jarmark v Tkalcovně proběhl 21. 3. 2016. 

Celý den se nesl ve znamení tradic, jarních symbolů a také byl o muzice, radosti a úsměvu.

Snažili jsme se všem návštěvníkům, přiblížit Velikonoce z jiného hlediska, než nám nabízí dnešní doba. Nabízeli jsme ochutnávku jarních jídel, vyráběli jsme pomlázky, přáníčka, zdobili jsme perníčky a pod vedením floristky vytvářeli nejrůznější dekorace. 

Folklorní dětský soubor Holuběnka a Vonička návštěvníky naladil na tu správnou notu předvedením krásných pásem.

Jsme rádi, že se k nám vracíte a přivádíte své kamarády a příbuzné. Kladné ohlasy a spokojené tváře návštěvníků jsou pro nás tou nejlepší odměnou!

Pokud chcete nahlédnout, jak jarmark probíhal, fotografie najdete zde.

 

Tuto akci podpořilo statutární město Zlín.

 


Méně...
 
Pomáhej pohybem NADĚJI Zlín

Pomáhej pohybem NADĚJI Zlín

Hýbete se, abyste měli dobrou kondici a skvěle vypadající tělo? To je chvályhodné, ale chtělo by to něco víc...

15.03.16
Ať už s telefonem běháte, běžkujete, jezdíte na lyžích, nebo chodíte na procházky, svou aktivitou a energií vždy generujete body pro
Více...
 
Pomáhej pohybem NADĚJI Zlín

Ať už s telefonem běháte, běžkujete, jezdíte na lyžích, nebo chodíte na procházky, svou aktivitou a energií vždy generujete body pro vámi vybraný projekt, který Skupina ČEZ prostřednictvím Nadace ČEZ finančně podpoří.

Nyní můžete touto formou pomoci i nám. Z nadačního příspěvku pořídíme keramickou pec pro sociálně terapeutickou dílnu NADĚJE Zlín, do které docházejí osoby s mentálním postižením. Stávající pec je dosluhující. Rádi bychom, aby výrobky – květináče, truhlíky, ozdobné zápichy do květin, dárkové předměty, cedulky na dveře - které lidé s postižením vytváří z keramické hlíny, byly zakončeny kvalitním vypálením. Zlepší se podmínky pro pracovní terapii a kvalita výrobků sociálně terapeutických dílen. Chceme, aby výrobky s přidanou hodnotou (vyrobené člověkem se zdravotním postižením) byly i nadále oblíbené a vyhledávané jako doposud a stávající zákazníci na ně nezanevřeli kvůli kvalitě a nízké trvanlivosti. 

 

Věříme, že Vás pohyb s novou aplikací bude bavit a budete z něj mít NAVÍC dobrý pocit!


Méně...
 
Paní Ivana Zemanová předala NADĚJI dvě terapeutická křesla

Paní Ivana Zemanová předala NADĚJI dvě terapeutická křesla

14.03.16

11. března náš domov navštívila paní Ivana Zemanová a předala nám dar - dvě terapeutická křesla.


Více...
 
Paní Ivana Zemanová předala NADĚJI dvě terapeutická křesla

11. března náš domov navštívila paní Ivana Zemanová a předala nám dar - dvě terapeutická křesla. Jsou skvělá. I člověk, který se nemůže hýbat, se dostane z lůžka, může v nich být pohodlně ve společnosti, dostat se na zahradu, obložen polštářky spokojeně pospávat nebo prostě užívat dne.  Děkujeme, moc nám to pomůže!

 

Fotografie z předání terapeutických křesel


Méně...
 
Dvě Vážky ve dvou dnech

Dvě Vážky ve dvou dnech

01.03.16

V pondělí 29. 2. a v úterý 1. 3. jsme ve zlínské NADĚJI prožili dva neuvěřitelné dny, na jejichž konci je zisk dvou certifikátů Vážka od České alzheimerovské společnosti.


Více...
 
Dvě Vážky ve dvou dnech

V pondělí 29. 2. a v úterý 1. 3. jsme ve zlínské NADĚJI prožili dva neuvěřitelné dny, na jejichž konci je zisk dvou certifikátů Vážka od České alzheimerovské společnosti.

Toto ocenění od odborné společnosti získal denní stacionář a domov se zvláštním režimem - naše služby pro nemocné s demencí. Podrobnější informace si můžete přečíst v tiskové zprávě.


Méně...