Vysoké Mýto

 
 

Hledáte-li formuláře žádosti o poskytnutí služby nebo další informace, přejděte do sekce Dům pokojného stáří / Dokumenty ke stažení nebo klikněte zde.

 
 
PĚVECKÉ VYSTOUPENÍ SLEČNY VAŠENKOVÉ

PĚVECKÉ VYSTOUPENÍ SLEČNY VAŠENKOVÉ

22.12.21

Na vánoční atmosféru nás přišla naladit svým pěveckým vystoupením slečna Tereza Vašenková


Více...
 
PĚVECKÉ VYSTOUPENÍ SLEČNY VAŠENKOVÉ

Na vánoční atmosféru nás přišla naladit svým pěveckým vystoupením slečna Tereza Vašenková, studentka pedagogické školy v Litomyšli, která nás již v minulosti navštívila. Klientům zazpívala několik vánočních písní a dala také na výběr zazpívat si písničky na přání, které naši klienti dobře znají. Vystoupení bylo oživeno doprovodem na hudební nástroj ukulele. Slečně Vašenkové za její krásné vystoupení moc děkujeme! Vzhledem k situaci bylo několik dalších plánovaných akcí zrušeno, proto si velmi vážíme její ochoty přijet k nám do zařízení.


Méně...
 
ANDĚLSKÉ TVOŘENÍ

ANDĚLSKÉ TVOŘENÍ

08.12.21

V pátek 3. prosince se v naší Naději rozvoněla vůně skořice, hřebíčku, jablíček a


Více...
 
ANDĚLSKÉ TVOŘENÍ

V pátek 3. prosince se v naší Naději rozvoněla vůně skořice, hřebíčku, jablíček a pomeranče. Společné popíjení vánočního čaje a povídání, se postupně změnilo v tvořivou dílnu, ze které se na závěr po celém domě rozletělo mnoho krásných andělů.


Méně...
 
KOUZELNÍK V NADĚJI

KOUZELNÍK V NADĚJI

22.11.21

Díky projektu Ježíškova vnoučata jsme mezi námi mohli přivítat úžasného kouzelníka pana Davida Kopeckého. Kouzelnické vystoupení nám zprostředkovali zaměstnanci


Více...
 
KOUZELNÍK V NADĚJI

Díky projektu Ježíškova vnoučata jsme mezi námi mohli přivítat úžasného kouzelníka pana Davida Kopeckého. Kouzelnické vystoupení nám zprostředkovali zaměstnanci Realitní kanceláře Evropa v zastoupení paní Ing. Denisy Vitochové. Během celého vystoupení se klienti mohli aktivně zapojit do kouzlení a sami si tak na vlastní kůži vyzkoušet, jaké to je, být kouzelníkem. Pan Kopecký klientům předvedl jedinečný program, během kterého se všichni výborně bavili. Panu kouzelníkovi Kopeckému a všem zaměstnancům Realitní kanceláře Evropa ze srdce děkujeme za nezapomenutelný zážitek!


Méně...
 
NOVÁ OMEZENÍ NÁVŠTĚV

NOVÁ OMEZENÍ NÁVŠTĚV

Od 22.11.2021 se mění pravidla pro návštěvy.

19.11.21

Omezená platnost testů a změny pro všechny bez rozdílu věku.


Více...
 
NOVÁ OMEZENÍ NÁVŠTĚV

Vážení návštěvníci

epidemiologická situace se žel stále zhoršuje a tak jsme nuceni zavádět přísnější opatření pro návštěvy.  Vstup do objektu povolujeme pouze osobám, které buď prodělaly onemocnění COVID 19 v posledních 180 dnech, nebo jsou plně očkováné (po nejméně 14 dnech od 2. dávky resp. první dávky u jednodávkové vakcíny), nebo se prokáží PCR testem ne starším než 72 hodin, nebo antigenním testem ne starším než 24 hodin. Nemůžeme však akceptovat samotesty (ani ty provedené na místě). Toto opatření platí pro všechny návštěvy bez rozdílu věku.


Ve snaze pokud možno neuzavírat celý dům pro návštěvy a nebo alespoň co nejdéle možnost návštěv zachovat prosíme o striktní dodržovvání povinností a zakrývat si ústa a nos respirátorem minimálně třídy FFP2 nebo KN95 po celu dobu návštěvy Pro používání respirátorů platí výjimka  pro děti do 15 let - ty mohou použít např. roušku.

 

Prostudujte si prosíme kompletní aktuální pravidla pro návštěvy a pravidla pro návštěvy klientů v terminálním stádiu.

 

Dále prosíme, zvážte před zamýšlenou návštěvou svůj zdravotní stav a v případě, že cítíte některý z možných příznaků nemoci, návštěvu raději odložte.

 

Děkujeme za pochopení

Vedení domova.


Méně...
 
NÁVŠTĚVA ZE ZÁCHRANNÉ STANICE PASÍČKA

NÁVŠTĚVA ZE ZÁCHRANNÉ STANICE PASÍČKA

10.11.21

Naše pozvání na besedu přijala pracovnice ze záchranné stanice Pasíčka z Boru u Skutče, která si pro klienty připravila zajímavé povídání o zvířatech spojené


Více...
 
NÁVŠTĚVA ZE ZÁCHRANNÉ STANICE PASÍČKA

Naše pozvání na besedu přijala pracovnice ze záchranné stanice Pasíčka z Boru u Skutče, která si pro klienty připravila zajímavé povídání o zvířatech spojené s promítáním obrázků. Posláním stanice je záchrana zraněných zvířat z volné přírody na území Pardubického kraje. Pracovnice pro klienty přivezla na ukázku různé předměty, kterými se zvěř odchytává. Klienti si tak mohli udělat reálnou představu, jak odchyt zvířat probíhá. Jako bonus s sebou pracovnice přivezla na ukázku živého ježka, kterého si měli možnost klienti pohladit. Obyvatelé domova si přednášku velmi užili a těší se na další návštěvu pracovnice, třeba i s dalším zvířetem.


Méně...
 
Úprava prokazování bezinfekčnosti od 15.11.2021

Úprava prokazování bezinfekčnosti od 15.11.2021

Návštěvy budou mít zkrácenou platnost testů

09.11.21

Zkrácení platnosti testů od 15.11.2021.


Více...
 
Úprava prokazování bezinfekčnosti od 15.11.2021

Vážení návštěvníci,

vzhledem k sílící epidemií COVID 19 a s tím souvisejícími vládními nařízeními jsme nuceni změnit od 15. 11. 2021  pravidla pro návštěvy.

Zkracuje se lhůta platnosti testů a to PCR test na 72 hodin a antigenní test 24 hodim. Ostatní pravidla pro návštěvy zůstávají v platnosti včetně pravidel pro návštěvy osob v terminálním stádiu.

Děkujeme za pochopení.

Vedení NADĚJE


Méně...