Litomyšl

 
 

 
 
Nakopni se hudbou

Nakopni se hudbou

17.05.23

Ve čtvrtek chystáme v klubu hudební odpoledne. Přijď si zahrát na kytaru, klavír nebo na některý z našich nových bicích nástrojů. Začínáme od 15:00 hodin. 

 
Nakopni se hudbou
 
PUDINK

PUDINK

03.05.23

Dnes budeme vařit sladký pudink. Přijďte si zamlsat. Začínáme v 15:00 hodin. 

 
PUDINK
 
PROGRAM KVĚTEN

PROGRAM KVĚTEN

02.05.23

Květen už začal a v klubu pro vás máme nachystaný měsíční program. Na začátku měsíce nás čekají hned dvě speciální akce - tvoření pro maminky a odpoledne bez smogu. Navíc jsme pro milovníky hudby nachystali odpoledne s názvem nakopni se hudbou. Budete si moci zahrát na bicí nástroje nebo se naučit noty. Jako vždy jsme pro vás nachystali tvoření, vaření a pohybové hry. Na konci měsíce nás čeká procházka cestou necestou. 

 
PROGRAM KVĚTEN
 
ŠPAGETY

ŠPAGETY

24.04.23

Ve středu nás čekají špagety. Přijďte si pochutnat, začínáme v 15:00 hodin.  

 
ŠPAGETY
 
DOBIJME SI BATERKY

DOBIJME SI BATERKY

17.04.23

Ve středu si budeme povídat o účincích a složení energetických nápojů a jak je nahradit zdravější variantou. Pokud vás toto téma zajímá, přijďte v 15:00 hodin do klubu. Těšíme se na vás. 

 
DOBIJME SI BATERKY
 
STEJNÁ ODMĚNA

STEJNÁ ODMĚNA

06.04.23
Financování sociálních služeb v neziskovém sektoru se věnuje server Měšec.cz. Poukazuje na špatně nastavený systém dotací, z něhož pramení nerovné financování za stejnou práci. Také se autorka v článku dotýká každoročního stresu na začátku roku, kdy není jasné, jak dotace pro aktuální rok dopadnou. Každoročně se opakující situace, kdy zaměstnavatelé řeší složitou situaci, kde vzít na mzdy, je ale jen jednou z částí celého problému nastavení financování neziskových organizacív oblasti sociálních služeb. Chceme zlepšení situace. Požadujeme Stejnou odměnu. Více na měšec.cz: https://www.mesec.cz/.../proc-mame-mene-penez-nez.../
 
STEJNÁ ODMĚNA