Litomyšl

 
 

 
 
HALLOWEENSKÉ PRÁZDNINY

HALLOWEENSKÉ PRÁZDNINY

16.10.23

Na podzimní prázdniny bude program v klubu na téma Halloween. Ve čtvrtek 26. 10. půjdeme společně na bowling a v pátek 27. 10.  budeme tvořit dýně a podíváme se na film. Můžete si v klubu udělat svícen nebo papírovou dýni. Jednu budeme také společně vydlabávat, aby nám zdobila klub. 

 
HALLOWEENSKÉ PRÁZDNINY
 
LÍVANCE

LÍVANCE

16.10.23

Ve čtvrtek budeme v klubu dělat lívance. Přijďte si pochutnat. 

 
LÍVANCE
 
ŠTRŮDL

ŠTRŮDL

10.10.23

Ve čtvrtek 12. 10. budeme v klubu péct štrůdl. Přijďte si pochutnat. Začínáme v 15:00 hodin. 

 
ŠTRŮDL
 
ZAPEČENÉ BRAMBORY

ZAPEČENÉ BRAMBORY

04.10.23

Ve čtvrtek budeme vařit zapečené brambory. Přijďte se naučit nový recept a pochutnat si. Začínáme v 15:00 hodin. 

 
ZAPEČENÉ BRAMBORY
 
PROGRAM ŘÍJEN

PROGRAM ŘÍJEN

02.10.23

Říjen už je tady a s ním i náš měsíční program. Čekají nás jako vždy pohybové hry jako zacvičme si, turnaj v šipkách nebo míčové hry. Také si uvaříme lívance nebo zapečené brambory. Budeme si povídat o tom, proč se říká růžový říjen. Na konci měsíce budou Halloweenské podzimní prázdniny. Půjdeme na bowling, vydlabeme si dýně a čeká nás také stezka odvahy. 

 
PROGRAM ŘÍJEN
 
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ

02.10.23

Ve čtvrtek 21. září u nás probíhal v rámci


Více...
 
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ

Ve čtvrtek 21. září u nás probíhal v rámci týdne nízkoprahových zařízení 2023 den otevřených dveří. Celá akce byla zaměřená na téma duševního zdraví dětí. Pro děti byly připravené aktivity, které je s tímto tématem seznámily. V úvodu shlédly video s hlavní myšlenkou, že duševní zdraví se týká nás všech a je "oukej nebýt oukej". Dále přemýšlely, co všechno ovlivňuje jejich duševní zdraví. Např. spánek, sport, kamarádi, kroužky, ale také škodlivé věci, jako je kouření, alkohol, aj. Vyzkoušely si kruhový trénink, během kterého posilovaly celé tělo a na závěr si povídaly o zdravém a nezdravém jídle. Během dne nás navštívily děti z 2. ZŠ a III. ZŠ Litomyšl. Doufáme, že si akci v NADĚJI užily a děkujeme, že přišly. 


Méně...