Litomyšl

 
 

 
 
ADFORS Daruje srdce NADĚJI

ADFORS Daruje srdce NADĚJI

16.12.22

Na začátku prosince od 1. 12. -9. 12. 2022 proběhla v Saint-Gobain ADFORS CZ akce Daruj srdce. Tuto akci pořádá firma již po třetí. Letos se rozhodli podpořit náš nízkoprahový klub pro děti a mládež. Měli jsme z toho velkou radost, ještě před tím, než jsme vůbec tušili, jakou částku dostaneme. 


Více...
 
ADFORS Daruje srdce NADĚJI

NADĚJE, pobočka Litomyšl sídlí ve starším domě, kde náš dosavadní kotel slouží více než 20 let. Nyní by ovšem potřeboval vyměnit za nový, úspornější kotel. Ten nám v době vysokých nákladů za energie ušetří peníze ne jen za jeho provoz, ale i za opravy. Vzhledem k tomu, že zajišťujeme službu dětem a mladistvým, chceme jim i nadále umožnit pocit vřelého tepla „domova“. Proto se nám jakákoliv finanční pomoc velmi hodí.

Samotný Adfors nám daroval krásnou částku 30 000 Kč, ale to ještě nebylo vše. Zaměstnanci si mohli zakoupit srdíčko v minimální hodnotě 30 Kč a pověsit ho na jejich vánoční stromek. Celý tento výtěžek po té bude předán NADĚJI. Lidé na nás vybrali dalších 21 129 Kč. Celková částka tedy je neuvěřitelných 51 129 Kč.

Přijměte naše upřímné díky za tento dar. Chtěla bych za celou pobočku vyjádřit obrovský vděk firmě Adfors, že si vybrali zrovna nás. Chtěli bychom také poděkovat všem zaměstnancům, kteří se na této sbírce podíleli a podpořili tak náš klub. 

Vedoucí pobočky Edita Paclíková


Méně...
 
VÁNOČNÍ FILM

VÁNOČNÍ FILM

15.12.22

Ve čtvrtek 15. 12. máme změnu na programu. Budeme se v klubu dívat na film. Přijďte se podívat na pohádku, začínáme cca v 15:00 hodin. :) 

 
VÁNOČNÍ FILM
 
CUKROVÍ

CUKROVÍ

12.12.22

V úterý 13. 12. budeme péct cukroví. Přijďte si pochutnat a naučit se připravovat rafaelo kuličky. 

 
CUKROVÍ
 
ZMĚNA NA KLUBU

ZMĚNA NA KLUBU

09.12.22

V pátek 9. 12. bude z provozních důvodů klub zavřený. Těšíme se příští týden :)

 
ZMĚNA NA KLUBU
 
Muffiny

Muffiny

05.12.22

Ve středu budeme péct muffiny. Přijďte se je naučit připravit a za odměnu si na nich pochutnat. Začínáme v 15:30 hodin v klubu NADĚJE. 

 
Muffiny
 
PROGRAM PROSINEC

PROGRAM PROSINEC

30.11.22

V prosinci nás čeká pečení cukroví, hry s Grinchem, vánoční příběh, film a besídka. Budeme také vyrábět ozdoby na stromeček a dřevěného anděla. Přijďte za námi nasát vánoční atmosféru. Těšíme se na vás.

 
PROGRAM PROSINEC