Vizovice

 
 

Poskytujeme služby nízkoprahového klubu dětem a mládeži z Vizovic a okolí. 

 

Najdete nás také na Facebooku a Instagramu, kde můžete sledovat aktuální dění.

 
 
Malé ohlédnutí

Malé ohlédnutí

19.07.23

Všechny naše služby na jednom místě. Podívejte se, co se u nás dělo v roce 2022. 


Více...
 
Malé ohlédnutí

Všechny naše služby na jednom místě. Zpříjemněte si horké letní dny příběhy z našich služeb za rok 2022. Naše brožurka je bohatá na fotografie a zajímavosti z jednotlivých služeb. Opakovaně se tak k ní můžete vracet a připomenout si, jaké to je ve zlínské NADĚJI.

 

Příjemné počtení!

 

K přečtení ZDE


Méně...
 
Káva v NADĚJI

Káva v NADĚJI

09.05.23

Srdečně zveme na kávu rodiče a kolegy, kteří ve Vizovicích pracují s dětmi a mladými dospělými. 


Více...
 
Káva v NADĚJI
Náš kolega František se s námi koncem května rozloučí, proto zveme všechny rodiče a kolegy, kteří ve Vizovicích pracují s dětmi a mladými lidmi na posezení při kávě a seznámení s novými pracovníky.

Méně...
 
Pracovník roku NZDM 2022

Pracovník roku NZDM 2022

19.04.23

Do našeho nízkoprahového zařízení pro děti a mládež putovalo významné ocenění a tím je "Pracovník roku NZDM Zlínského kraje", které získal Martin Stašek. 


Více...
 
Pracovník roku NZDM 2022

Naši pracovníci a mladí sportovci se v sobotu zúčastnili Turnaje nízkoprahových klubů Zlínského kraje v malé kopané. Tomuto turnaji předcházelo slavnostní vyhlášení „Pracovníka roku NZDM Zlínského kraje“. Do této kategorie jsme přihlásili našeho kolegu Martina Staška, takže jsme byli hodně nervózní, jak celé ocenění dopadne. Velmi nás potěšilo, když před nastoupenými sportovci Martin dostal ocenění za „Pracovníka roku NZDM 2022“. Martin pracuje v nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež již 17 let. Je velmi pracovitý, spolehlivý a ochotný. Mimo jiné se aktivně věnuje sportovním aktivitám pro mládež z místní základní a střední školy. Martin ke každému přistupuje s láskou, respektem a jeho velkou předností je pozitivní pohled na život a optimismus. Nikdy neztrácí nadhled, nebojí se improvizovat a poradí si opravdu v každé situaci. Martin je pro děti kamarád a důvěrník. V místní komunitě se podílí na rozvoji naší činnosti a klubu dělá dobré jméno. Martin je opravdový srdcař a my jsme moc rádi, že ho v týmu a VITKu máme ♥.

 



Méně...
 
Fotbalový turnaj nízkoprahů

Fotbalový turnaj nízkoprahů

17.04.23

Sobotní den se nesl ve sportovním duchu. Zúčastnili jsme se Turnaje nízkoprahových klubů Zlínského kraje v malé kopané. 


Více...
 
Fotbalový turnaj nízkoprahů

Sobotní den se nesl ve sportovním duchu. Zúčastnili jsme se Turnaje nízkoprahových klubů Zlínského kraje v malé kopané. Náš klub reprezentovalo družstvo mladších dětí a z celkových pěti družstev jsme se umístili na krásném třetím místě. Výlet do Zlína jsme si všichni užili a vítězství oslavili zmrzlinou.

 

Velké poděkování patří Nadaci SOVA, díky které si naši hráči mohli pořídit nové sportovní dresy. Sportovci si následně dresy sami upravovali. Psali si na ně čísla a jméno klubu. Díky novému sportovnímu vybavení můžeme i v následujících letech rozvíjet u dětí lásku ke sportu a rozvíjet jejich sportovních potenciál.

 


Méně...
 
Podpořte nás vhozením žetonu v prodejnách Tesco

Podpořte nás vhozením žetonu v prodejnách Tesco

17.01.23

Do 12. února 2023 nás můžete podpořit v rámci programu Tesco - Vy rozhodujete, my pomáháme. Jak? Za nákup v obchodě Tesco získáte žeton, který následně vhodíte do připraveného boxu za pokladnami.


Více...
 
Podpořte nás vhozením žetonu v prodejnách Tesco

V prodejně ve ZLÍNĚ můžete podpořit projekt "NADĚJE PRO BUDOUCNOST" - máme modrou barvu. Naším cílem je zachovat přírodu pro budoucí generace. Ze získaných hlasů, následně proměněných ve finanční prostředky, nakoupíme nádoby na tříděný odpad a sběr cenných hmot, které rozmístíme v budovách našich služeb.

 

V prodejnách v NOVÉM JIČÍNĚ, KOPŘIVNICI A STUDÉNCE můžete vhozením žetonu podpořit projekt "MELODIE A TÓNY RADOSTI VE VITKU". Naším cílem je plnit (nejen) hudební sny dětí a mládeže ze znevýhodněných poměrů, umožnit jim rozvíjet se a najít svůj potenciál. Za získané prostředky nakoupíme elektrické bicí, kytaru a klávesy.

 

Děkujeme za podporu při hlasování!

 


Méně...
 
Krásné Vánoce a šťastný nový rok

Krásné Vánoce a šťastný nový rok

23.12.22

Přejeme vám požehnané svátky vánoční. Ať jsou naplněny radostí, klidem a časem s těmi, které máte rádi. Zároveň vám děkujeme za společný rok 2022, za přízeň a podporu. Šťastný nový rok 2023 a pevné zdraví přeje NADĚJE.


Více...
 
Krásné Vánoce a šťastný nový rok

Přejeme vám požehnané svátky vánoční. Ať jsou naplněny radostí, klidem a časem s těmi, které máte rádi. Zároveň vám chceme poděkovat za společný rok 2022, za přízeň a podporu.

 

Šťastný nový rok 2023 a pevné zdraví přeje NADĚJE.


Méně...